TAPASZTALATOK

MUNKATÁRSAINK, EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK TAPASZTALATAI ÉS EREDMÉNYEI MEGHATÁROZZÁK A TANÁCSADÁS MINŐSÉGÉT, AMELYET AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS KULTÚRÁJA FORMÁL ÉRTÉKKÉ ÜGYFELEINK SZÁMÁRA

lista megtekintése
munkatársaink

A Capital and Credit Partners szakértői több évtizedes banki, hitelezési, finanszírozási tanácsadási, tőkebevonási és kötvény rating tanácsadási tapasztalattal rendelkeznek.

munkatársaink

A Növekedési Kötvényprogramban több mint 20 sikeres rating folyamat személyes tapasztalatával a hátunk mögött, kiválóan ismerjük a lehetőségeket és buktatókat.

munkatársaink

Szakértőink karrierjük során rengeteg beruházási, akvizíciós és project hitel struktúrálásában és megvalósításában játszottak kulcsszerepet, mind banki, mind vállalati tanácsadói oldalon.

munkatársaink

A kötvény rating sikeres elérését követően sok vállalattal működtünk együtt a Term-sheet kidolgozásában, és kedvező kötvény feltételek kitárgyalásában a befektető bankokkal.

munkatársaink

A Capital and Credit Partners szakértői nagy tapasztalattal rendelkeznek a lehető legkedvezőbb finanszírozási feltételek elérését biztosító banktenderek megvalósításában.

munkatársaink

Szakértőink tapasztalattal rendelkeznek start-up-ok, KKV-k és nagyvállalatok tőkebevonásában, és jól ismerik a vállalati életgörbe különböző szakaszaiban releváns intézményi befektetői kört.